Ha valami igazán egyedit szeretnél...

Egy egyszerű dísz vagy használati tárgy is lehet különleges, ha személyessé tesszük gravírozással. Bármilyen alkalomra.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Jedan običan predmet može da bude poseban poklon.Graviranje na staklo i ogledalo za svaku priliku.



2013. 01. 22.

2. Esküvő Kilállítás Ada 2013.01.19-20.


Sajnos csak az első nap lehettem ott, mert az autónk vasárnap lerobbant, de Mónika és Szilvia tartották a frontot :D csináltak pár képet, ezeket elcsórtam és most megmutatom őket.









És egy cikk. Eredetiben ITT nézhetitek meg, de be is másolom.


Hogy minden tökéletes legyen a nagy napon!

Másodszor szerveztek esküvő-kiállítást Adán. Az eseményre a helybeli és vidéki vállalatok vezetői és képviselői érkeztek, azzal a céllal, hogy növeljék vállalkozásuk népszerűségét és vásárlókörét.
A tavalyi sikeres kiállítást követően szinte kötelező volt idén is megszervezni a kiállítást – mondja a főszervező. Ságity Mária szerint ezzel egyszerre segítik a házasodni vágyó párokat és a vállalatokat.
A kiállításon részt vettek menyasszonyiruha-szalonok, dekoratőrök, videósok, fényképészek, ékszerészek, fodrászok, cukrászok. Mindenki szerette volna bemutatni vállalkozása profilját és növelni ismertségét.





A rendezvény remek alkalmat adott a különböző cégek kapcsolatépítésére is. A párok pedig megismerkedhettek a legújabb divattal, hiszen a kifutón több ruhabemutatót is megtekinthettek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók