Ha valami igazán egyedit szeretnél...

Egy egyszerű dísz vagy használati tárgy is lehet különleges, ha személyessé tesszük gravírozással. Bármilyen alkalomra.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Jedan običan predmet može da bude poseban poklon.Graviranje na staklo i ogledalo za svaku priliku.



2011. 04. 29.

Lovac na tutoriale

http://mojrucnirad.com/

Nincs mit hozzátennem. Érdemes lesz majd szétnézni az oldalon.
-----------------------------------

« Za: Tiamat889 poslato: danas u 07:36:39

Dragi naši članovi, započeli smo "Lovca na tutorije". Ova akcija će da traje od danas, pa sve dok god bude onih koji će želeti da učestvuju.
Koncept je sledeći:

Da bismo povećali broj ljudi zainteresovanih za ručni rad, ili pak informisali one koji samo žele da vide kako je nešto napravljeno, počećemo da na glavnu stranicu sajta postavljamo Vaše tutorijale.
Uopšte nije važno da li je to nešto novo, staro i da li se već nalazi na forumu (ukoliko ste ranije radili tutorijal). Potrebno je da na e-mail mojrucnirad@gmail.com posaljete vas tutorijal ( možete iskoristiti i onaj ako se stavili na forum).
Ono sto treba da bude uz njega, jesu neke vase licne informacije, može slika, i kratka istorija vašeg bavljenja ručnim radom.
Takođe, link do vašeg sajta, fb grupe ili gde god želite da usmerimo radoznale oči.
Zbog saradnje sa nekim većim sajtovima ( Minjina kuhinjica, Perles&co i drugim), posete su nam dosta porasle, tako da ce ovo predstavljati i odredjeni vid reklame za onoga ko bude poslao tutorijal!
Tutorijal, koji u dnevnoj satistici u periodu od mesec dana privuce najvise posetilaca dobice i nagradicu!

Hvala svima koji su zainteresovani i koji zele da uloze truda u ovo. Nije bitna tehnika niti vrsta rucnog rada. Sve sto spada u domen "rucnog rada" ili neke zanimljive krafterske ideje, dolazi u obzir.

Voli vas,
Shishka

-----------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók