Ha valami igazán egyedit szeretnél...

Egy egyszerű dísz vagy használati tárgy is lehet különleges, ha személyessé tesszük gravírozással. Bármilyen alkalomra.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Jedan običan predmet može da bude poseban poklon.Graviranje na staklo i ogledalo za svaku priliku.



2011. 06. 25.

NEMZETEK FŐZŐVERSENYE



2011. június 26-án kerül megrendezésre a III. Nemzetek Főzőversenye Határok Nélkül és
 az I. Polgármesterek Főzőversenye elnevezésű rendezvény Kispiacon, a vásártéren, amelyet a Helyi közösség és a CHEF Vajdasági Hagyományõrzõ Gasztronómiai Egyesület szervez. A versenyre több ország hagyományőrző főzőcsapata nevezhet be. Versenyzőket várunk Magyarországról, a Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből és természetesen Vajdaság minden részéről. Megkérünk minden POLGÁRMESTERT, hogy mutassa be településének hagyományait és gasztronómiai ízvilágát. A zsűri tagjai a Magyar Fehérasztal Lovagrend tagjai közül kerülnek ki.

A verseny felvonulással kezdődik reggel 8:00 órakor a vásártéren. 9:00 órakor tűzgyújtás, 12:00 órakor kultúrműsor lesz, melyen néptáncosok és népdalénekesek lépnek fel. A műsor után eredményhirdetés. A délelőtt folyamán megtekinthető a kirakodó- és jószágvásár is, valamint a pálinka és a borkóstoló sem marad el. Este 20:00 órától szabadtéri koncert DJ WALLAS és DJ NOYZ közreműködésével. 22:00 órakor TŰZIJÁTÉK. 


(Forrás: http://www.magyargulyas.hu/)

Menő mi? Anyuék mennek holnap a nőszervezettel. Lehet énis megyek. Szerettem volna, ha Pista is jön, de most van jó kifogása miért nem jön. mugy lehet énis maradtam volna itthon, de holnap egész nap dolgozik, inkább elmegyek. érdekes lesz. A Kispiaci helyi közösségben azt mondták hogy nem szabad kiállni és árulni, de abba nem szólhatnak bele ha csak dekorációként kiteszunk üvegeket és azt meg is veszk XDDDDD de mintha ezt már irtam volna... nembaj. Rem a csapat nem birkát csinál, mert énis akarok majd a nyertes kajából enni XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók